Инструкции за писане на коментар!
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Инструкции за писане на коментар!
| ugupu |
13.09.2008, 13:06
Мнение
|
![]() Закоравял шТъркел ![]() ![]() ![]() Група(?): шТъркели Мнения: 1.420 Регистрация: 10.08.05 Потребител No.: 96 Пол: мъжки |
коментар е аналитичен метод, с който показваш на всички собственото си несъответствие на заобикалящия те свят, явления, текстове, музика.
или как да се почешеш с лявата ръка от дясната страна на главата, след като това място въобще не те сърби. доказателства : дори не заради неувяхващите (онези върху престилките) или хроничния стремглавизъм: браво за тембъра (какво храбро спокойствие през тези, хм, нелеки честоти!), за ножицата (стилистичната), за акустичната картина. ) - поантата тук е неологизма стремглавизъм, който би трябвало да е подстриган стилистично от храброто спокойствие на акустичното браво (на тембъра) ! или: oкок, горещ плюс стъпване със сводовете само. ) - какво е окок, ще попита някой невежа - е как какво, това е стъпване по горещия плюс върху минуса на свода! това не е всичко: пулсът [ти]. - това е изречение, което завършва с точка. средните скоби са взети от математиката, но като ги отворите, вътре няма да намерите малки (скоби) - те са останали в някой друг коментар. има и още: ) мостът е каменен, l.ve. внезапни са - да, ДА! инак са чиста акузматика. (разглезваш ме/ни, не знам какво ще ни правиш сетне.) - не си губете времето да търсите какво значи акузматика - това е внезапен каменен мост, по който минаваш от тук на сетне, за да останеш в историята. който познае чии са тези коментари, ще получи 1500 лева, без да участва в поетичен конкурс! Мнението е било редактирано от ugupu: 13.09.2008, 13:12 |
![]() ![]() ![]() |
| veleka |
13.09.2008, 14:15
Мнение
|
|
Закоравял шТъркел Група(?): Член на сдружението Мнения: 2.166 Регистрация: 15.08.05 Потребител No.: 123 Пол: женски |
Отговорът ще уплаши журито!
Без да давам пари, щото си ми трябват, откъде пък е въпросната реплика?! |
| Pala4 |
13.09.2008, 14:54
Мнение
|
![]() ----------- ![]() ![]() ![]() Група(?): шТъркели Мнения: 387 Регистрация: 09.02.08 Потребител No.: 1.845 Пол: не знам :) |
hermine
чакам си парите Мнението е било редактирано от Pala4: 13.09.2008, 14:57 -------------------- |
| atrofia |
13.09.2008, 15:23
Мнение
|
![]() Закоравял шТъркел ![]() ![]() ![]() Група(?): шТъркели Мнения: 207 Регистрация: 03.09.06 От: пловдив Потребител No.: 841 Пол: женски |
чичко ugupu, остави hermine на мира
-------------------- Лъжата е творчески процес. По-лесно е да кажеш истината.
|
| ugupu |
13.09.2008, 15:45
Мнение
|
![]() Закоравял шТъркел ![]() ![]() ![]() Група(?): шТъркели Мнения: 1.420 Регистрация: 10.08.05 Потребител No.: 96 Пол: мъжки |
|
| ugupu |
13.09.2008, 15:48
Мнение
|
|
| Pala4 |
13.09.2008, 16:10
Мнение
|
![]() ----------- ![]() ![]() ![]() Група(?): шТъркели Мнения: 387 Регистрация: 09.02.08 Потребител No.: 1.845 Пол: не знам :) |
Цитат(ugupu @ 13.09.2008, 15:45) отговорът трябваше да бъде незабавен... докато търсеше кой е, Ливърпул отнесе Юнайтед, което вгорчи съботата ми. по тези две причини се отмятам от обещаното, но благодаря за старанието! ми да ти дам тогава аз, че да не страдаш толкова много -------------------- |
| ugupu |
13.09.2008, 16:16
Мнение
|
|
| Pala4 |
13.09.2008, 16:24
Мнение
|
Цитат(ugupu @ 13.09.2008, 16:16) ми в твое присъствие нещата стават някак си неестествени та, коя е темата викаш? мачът Ливърпул - Юнайтед, или познанството/непознаването на някои персони, които пишат различни от твоите коментари? -------------------- |
| ugupu |
13.09.2008, 17:12
Мнение
|
Цитат(Pala4 @ 13.09.2008, 17:24) ми в твое присъствие нещата стават някак си неестествени та, коя е темата викаш? мачът Ливърпул - Юнайтед, или познанството/непознаването на някои персони, които пишат различни от твоите коментари? бръщолевиш, общо взето. това са го правили мнозина вече, сменяйки обекта със субекта. ето затова бързо става скучно в сайтовете... |
| Pala4 |
13.09.2008, 19:56
Мнение
|
Цитат(ugupu @ 13.09.2008, 17:12) бръщолевиш, общо взето. това са го правили мнозина вече, сменяйки обекта със субекта. ето затова бързо става скучно в сайтовете... а ти казваш такива кардинални и интересни неща... просто се чудя как сме изкарали без твоите дълбокомислени анализи и забавления толкова време -------------------- |
| ugupu |
13.09.2008, 21:55
Мнение
|
Цитат(Pala4 @ 13.09.2008, 20:56) а ти казваш такива кардинални и интересни неща... просто се чудя как сме изкарали без твоите дълбокомислени анализи и забавления толкова време съжалявам, че те разочаровах, човече, но в живота не е като във филмите, старите кучета ги викат, когато младите песове се разлигавят... бутни и ти сега некоя сложна дума, като hermrne, за да се върнем към темата, щото с теб повече няма да се занимавам, скучен си. |
| Pala4 |
13.09.2008, 22:07
Мнение
|
Цитат(ugupu @ 13.09.2008, 21:55) съжалявам, че те разочаровах, човече, но в живота не е като във филмите, старите кучета ги викат, когато младите песове се разлигавят... бутни и ти сега некоя сложна дума, като hermrne, за да се върнем към темата, щото с теб повече няма да се занимавам, скучен си. аз ли за бутна някоя сложна дума, "чичко ugupu"? ако е за мен - не мога - така съм се разлигавил, че... пък и съм един такъв скучееен Мнението е било редактирано от Pala4: 13.09.2008, 22:13 -------------------- |
| piligrim_d |
14.09.2008, 12:20
Мнение
|
![]() дух спокоен ![]() ![]() ![]() Група(?): шТъркели Мнения: 961 Регистрация: 05.07.07 От: България, София Потребител No.: 1.524 Пол: женски |
Опа, май пак се отплесваме.
Ugupu, доколкото разбирам, отваряш тема за това, че има съвършено неразбираеми/несмислени/претенциозни коментари. Факт е, че hermine пише такива. Вероятно хората, които я познават лично, схващат за какво иде реч, щото си имат някакъв си техен език на общуване. Но дали в този случай не е по-добре да си пишат на "Лични", да си пращан имейли или да си говорят по телефона? Не става въпрос да се коментира "простичко", а да е смислено и по същество. ПОДЧЕТАВАМ: нищо лично против никого. -------------------- По-добре да се обича със строгост, отколкото да се мами с кротост.
Св. Аврелий Августин |
| yeh |
14.09.2008, 17:02
Мнение
|
![]() Закоравял шТъркел ![]() ![]() ![]() Група(?): шТъркели Мнения: 1.050 Регистрация: 26.01.06 Потребител No.: 380 Пол: не знам :) |
Цитат(piligrim_d @ 14.09.2008, 12:20) Опа, май пак се отплесваме. Ugupu, доколкото разбирам, отваряш тема за това, че има съвършено неразбираеми/несмислени/претенциозни коментари. Факт е, че hermine пише такива. Вероятно хората, които я познават лично, схващат за какво иде реч, щото си имат някакъв си техен език на общуване. Но дали в този случай не е по-добре да си пишат на "Лични", да си пращан имейли или да си говорят по телефона? Не става въпрос да се коментира "простичко", а да е смислено и по същество. ПОДЧЕТАВАМ: нищо лично против никого. Пилигрим, абе то е ясно, че не е нищо лично, но според мен не е коректно към самата хермине да коментираме ...нейните коментари...Разбираеми или не, и за кого те са разбираеми или не, това няма значение. Били претенциозни?! Е това пречи ли на някой? Някой чувства ли се лично засегнат от коментарите й...Нарушават нечия хармония ли? Дай да забраним на момичето да коментира, то сигурно и вече й се е отщяло...Аз на нейно място бих се почувствала засегната. Тя не заслужава подобно отношение. Що се отнася до коментирането, единствено съм против злобните, злъчни, интригантски коментари, към коментари, които уронват достойнството на човек, които обиждат и заклеймяват, категоризират, и изобщо, към недобронамерените такива. Мисля, че в тази посока трябва да развиваме подобни теми, а не да уязвяваме един чувствителен и интелигентен човек. -------------------- lilac kisses are going to fall from the sky
|
| ugupu |
14.09.2008, 18:06
Мнение
|
Цитат(yeh @ 14.09.2008, 18:02) Пилигрим, абе то е ясно, че не е нищо лично, но според мен не е коректно към самата хермине да коментираме ...нейните коментари...Разбираеми или не, и за кого те са разбираеми или не, това няма значение. Били претенциозни?! Е това пречи ли на някой? Някой чувства ли се лично засегнат от коментарите й...Нарушават нечия хармония ли? Дай да забраним на момичето да коментира, то сигурно и вече й се е отщяло...Аз на нейно място бих се почувствала засегната. Тя не заслужава подобно отношение. Що се отнася до коментирането, единствено съм против злобните, злъчни, интригантски коментари, към коментари, които уронват достойнството на човек, които обиждат и заклеймяват, категоризират, и изобщо, към недобронамерените такива. Мисля, че в тази посока трябва да развиваме подобни теми, а не да уязвяваме един чувствителен и интелигентен човек. да, това пречи - на мен. не искам, когато чета текстове, каквито и да е било, в литературен сайт, да попадам на предвзети безсмислици - няма начин някой да ме убеди, че това не е поза и претенция. и не е нужно да смесваме личните отношения с изразните средства - като сте толкова близки, обясни й, че пише щуротии, а не ни обяснявай колко чувствителна и интелигентна е - от "коментарите" й второто не личи. ако има още някой, който да харесва и "разбира" чувствителните "коментари", които обсъждаме - да дойде тук и ме убеди с аргументи. |
| passion |
14.09.2008, 18:29
Мнение
|
![]() з.з. ![]() ![]() ![]() Група(?): шТъркели Мнения: 1.151 Регистрация: 24.08.06 Потребител No.: 816 Пол: женски |
Цитат(ugupu @ 14.09.2008, 18:06) да, това пречи - на мен. не искам, когато чета текстове, каквито и да е било, в литературен сайт, да попадам на предвзети безсмислици - няма начин някой да ме убеди, че това не е поза и претенция. и не е нужно да смесваме личните отношения с изразните средства - като сте толкова близки, обясни й, че пише щуротии, а не ни обяснявай колко чувствителна и интелигентна е - от "коментарите" й второто не личи. ако има още някой, който да харесва и "разбира" чувствителните "коментари", които обсъждаме - да дойде тук и ме убеди с аргументи. Пречи ти, значи, и какво предлагаш да направим... Да ѝ забраним да пише коментари ли? Или ти се наемаш да ѝ „оправиш“ стила на писане на коментари, да я научиш, един вид? Темата е нелепа, разбира се, ще пропусна тук „според мен“, понеже освен на теб, Макс, не схванах на кого в сайта пречат коментарите на hermine. Мнението е било редактирано от passion: 14.09.2008, 18:39 -------------------- "Значение" е дума с притворени начала и отворени краища...
|
| yeh |
14.09.2008, 18:41
Мнение
|
![]() Закоравял шТъркел ![]() ![]() ![]() Група(?): шТъркели Мнения: 1.050 Регистрация: 26.01.06 Потребител No.: 380 Пол: не знам :) |
Цитат(ugupu @ 14.09.2008, 18:06) да, това пречи - на мен. не искам, когато чета текстове, каквито и да е било, в литературен сайт, да попадам на предвзети безсмислици - няма начин някой да ме убеди, че това не е поза и претенция. и не е нужно да смесваме личните отношения с изразните средства - като сте толкова близки, обясни й, че пише щуротии, а не ни обяснявай колко чувствителна и интелигентна е - от "коментарите" й второто не личи. ако има още някой, който да харесва и "разбира" чувствителните "коментари", които обсъждаме - да дойде тук и ме убеди с аргументи. Не убеждавам никого в нищо. Със или без коментари, харесвам hermine. Съжалявам, че толкова ви пречи. Убеждавайте си се с аргументи колкото си искате. Всеки има право на харесване и нехаресване, също на мнение. Аз моето го споделих вече, и с това прекратявам участието си в тази дискусия. -------------------- lilac kisses are going to fall from the sky
|
| ugupu |
14.09.2008, 18:53
Мнение
|
Цитат(passion @ 14.09.2008, 19:29) Пречи ти, значи, и какво предлагаш да направим... Да ѝ забраним да пише коментари ли? Или ти се наемаш да ѝ „оправиш“ стила на писане на коментари, да я научиш, един вид? Темата е нелепа, разбира се, ще пропусна тук „според мен“, понеже освен на теб, Макс, не схванах на кого в сайта пречат коментарите на hermine. като си толкова схватлива, я ни обясни поне един "коментар" на гениалната коментаторка? нищо не предлагам, тук не е Те Ке Зе Се - всеки да се оправя сам, писането е занимание самотно. и не се учи в курсове, като грънчарство и готварство, а трябва да се четат книжки. някои - да правят само това. |
| strega |
14.09.2008, 22:48
Мнение
|
![]() вещица ![]() ![]() ![]() Група(?): шТъркели Мнения: 589 Регистрация: 21.09.07 От: изгубена в космоса Потребител No.: 1.600 Пол: женски |
аз, като майстор на тъпи коментари /и на отговори също/, да си кажа мнението
без да защитавам или да обиждам никого, бих предпочела неразбираемите коментари на hermine, пред "браво", "прекрасно" и т.н. от някои други "автори" /да не цитирам имена, защото някой може да се почувства засегнат/ за мен не е важно колко и какви са коментарите важно е КОЙ те коментира!!!!! това си е мое мнение ... сега, като едно разумно тревопасно, се оттеглям от територията на хищниците Мнението е било редактирано от strega: 14.09.2008, 23:06 -------------------- "Аз съм относително умен. Твърде относително."- Салвадор Дали
|
![]() ![]() ![]() |
| Олекотена версия на форума (без картинки) | Време: 03.09.2010 - 10:56 |